Niste ulogovani, login | registracija

Pretraga

Lista regiona

Kursna lista

Na dan 21.10.2014.

Val.Kup.Sred.Prod.
EUR116.60119.59121.14
USD90.0093.2795.13
CHF95.8199.08100.37
GBP145.60150.88153.90
AUD79.3382.2083.85
RUB0.000.000.00
JPY84.6087.6789.42

Detaljnije >

Poslovi sa stanovništvom


Tekući računi

Građani koji se odluče da postanu klijenti Raiffeisen banke, tako što će otvoriti tekući račun dobijaju i mogućnost da koriste debitnu karticu, pozajmicu po tekućem računu, uslugu elektronskog bankarstva, uslugu trajnog naloga itd.

Štednja

Raiffeisen bankarska grupacija ima višedecenijsku tradiciju negovanja i razvijanja štednih modela, koja datira još s kraja 19. veka. U aktuelnoj ponudi banke je široka paleta štednih proizvoda, počev od štednje po viđenju i klasične oročene štednje, do proizvoda koji prate savremene bankarske trendove.

Birajte kome verujete, birajte Raiffeisen štednju.


Krediti

Opustite se i počnite da planirate, jer ste u dobrim rukama. Raiffeisen banka Vam nudi povoljne uslove za kredite, a Vama ostaje samo da uživate u udobnosti naših kredita.

Platne kartice

Plaćanje ima sasvim novu dimenziju sa platnim karticama Raiffeisen banke!
Nudimo Vam široku paletu debitnih i kreditnih kartica koje mogu da odgovore Vašim potrebama.
Istražite našu ponudu, pronađite karticu za Vas!

Sefovi

Sefovi u banci su, sa aspekta bezbednosti i sigurnosti, građeni uz primenu najsavremenijih i najpouzdanijih svetskih standarda.

Menjački poslovi

Raiffeisen banka u skladu sa zakonskim propisima kupuje i prodaje efektivni strani novac, otkupljuje i prodaje putničke čekove, otkupljuje i šalje na inkaso (naplatu) bankarske čekove fizičkih lica, rezidenata i nerezidenata.

Elektronsko bankarstvo

Jednostavno i sigurno poslujte sa nama 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji, bez dolaska u banku

PlatiMo

Raiffeisen banka nastavlja da svojim klijentima pruža uslugu koja prati najsavremenija tehnološka dostignuća, u saradnji sa Telenorom kao nosiocem servisa “PlatiMo”.

Trajni nalog

Raiffeisen banka je svojim klijentima omogućila da stalne mesečne obaveze banka izmiruje umesto njih, u njihovo ime, putem trajnog naloga na tekućem računu.

Transfer novca

Raiffeisen banka a.d. nudi brz, kvalitetan i siguran transfer novca iz inostranstva, kao i slanje novca u inostranstvo sa deviznih računa klijenata Banke.

Mobilni bankari

Raiffeisen Banka u svojoj širokoj ponudi usluga ima mobilne saradnike kako bi svojim klijentima omogućila izuzetnu prednost u savremenom poslovanju.

Devizna plaćanja

Raiffeisen Banka a.d nudi klijentima mogućnost da u bilo kojoj ekspozituri banke, sa deviznog računa, izvrše plaćanja ili prenos sredstava plaćanja u inostranstvo u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Prijem novca

Raiffeisen banka a.d. nudi brz, kvalitetan i siguran transfer novca iz inostranstva. Transfer novca iz inostranstva putem LORO doznake, može se vršiti iz svih zemalja sveta, preko razvijene mreže korespodentnih banaka, uz instrukciju koju klijent može dobiti u bilo kojoj ekspozituri Raiffeisen banke.

Poštovani,

Kreirali smo novu aplikaciju, koja Vam omogućava da na jednostavan način pratite svoje troškove i uskladite ih sa svojim finansijskim mogućnostima. Aplikaciju možete preuzeti klikom na linkove sa desne strane (veći fajl sadrži Microsoft DotNet 2.0, neophodan za rad).

Srdačno Vaša,
Raiffeisen banka