Niste ulogovani, login | registracija

PlatiMo

Pretraga

Lista regiona

Kursna lista

Na dan 25.10.2014.

Val.Kup.Sred.Prod.
EUR116.52119.51121.06
USD91.1294.4396.32
CHF95.7599.02100.31
GBP146.18151.49154.52
AUD79.8082.6984.35
RUB0.000.000.00
JPY84.3987.4589.20

Detaljnije >

Fizička lica

Ukoliko želite da postanete korisnik servisa PlatiMo, dovoljno je da ste korisnik Telenor postpejd mreže i da u našoj banci imate otvoren dinarski tekući račun*.
Prvi korak je da posetite najbližu Telenor prodavnicu i izvršite besplatnu zamenu svoje SIM kartice na koju će se upisati kvalifikovani digitalni sertifikat. Prilikom zamene SIM kartice broj mobilnog telefona ostaje isti. Upotrebom kvalifikovanog digitalnog sertifikata obezbeđen je izuzetno visok nivo sigurnosti i zaštite prilikom obavljanja transakcija u sistemu PlatiMo.

Nakon zamene SIM kartice, dovoljno je da posetite najbližu filijalu Raiffeisen banke. Po podnošenju zahteva za servis PlatiMo, banka će povezati Vaš dinarski tekući račun* sa brojem Vašeg telefona, nakon čega ćete moći da obavljate transakcije.

Na ovaj način možete da vršite plaćanje svog Telenor postpejd, kao i drugih mesečnih računa, dopunite pripejd brojeve u Telenor mreži, prebacujete novac osobama registrovanim za ovaj servis, ili da kupujete na prodajnim mestima, internet prodavnicama i telešopovima koji podržavaju ovakav vid plaćanja.

Prednosti prilikom korišćenja servisa PlatiMo su značajne. Izbegnite redove i gužvu na platnim mestima, a istovremeno platite željenu robu ili uslugu na najudobniji način, u trenutku koji Vama odgovara, na samom mestu kupovine ili “na daljinu”.

* Ukoliko nemate dinarski tekući račun u Raiffeisen banci, uz otvaranje računa dostupne su Vam i sve pogodnosti Paketa proizvoda i usluga Raiffeisen banke

Uputstvo za korišćenje

Nakon zamene SIM kartice u Telenoru, u meniju Vašeg mobilnog telefona pojaviće se nova opcija Telenor SIM meni, u okviru koga se nalaze sledeći podmeniji:
1. PlatiMo
2. mSertifikat

Podmeni 2. mSertifikat, se koristi za izdavanje i administriranje mSertifikata, po uputstvu dobijenom od Telenora.

Podmeni 1.PlatiMo sadrži sledeće opcije:

1) Računi na čekanju

2) Pošalji uplatu

3) Zatraži uplatu

4) Dopuni prepaid

5) Onemogući platimo

Ukoliko želite da izvršite plaćanje u prodajnom objektu, telešopu ili internet prodavnici koja podržava ovakav vid plaćanja, dovoljno je da kažete Vaš broj telefona prodavcu ili ga unesete u predviđeno polje na internet sajtu. Na vaš mobilni telefon primićete mRačun i ukoliko želite da potvrdite plaćanje, nakon uvida u detalje računa, jednostavno potvrđujete plaćanje unosom svog sPIN-a. Obaveštenje o statusu plaćanja biće prosleđeno na Vaš mobilni telefon.