30 Sep 2022

CA Leasing postaje Raiffeisen Leasing u sklopu integracije sa Raiffeisen bankom

Raiffeisen Leasing d.o.o. Beograd danas, 30. septembra 2022. godine, pripaja CA Leasing Srbija d.o.o. Beograd, koji će time prestati da postoji.

Ova promena je deo procesa integracije Crédit Agricole Srbija, koja počev od 02.09.2022. godine posluje pod imenom RBA banka a.d. Novi Sad, sa Raiffeisen bankom a.d. Beograd.

„Proces integracije koji je naš vlasnik, Raiffeisen banka, započeo akvizicijom Credit Agricole Srbija u aprilu ove godine, veoma je kompleksan. Ponosni smo što su se naše dve lizing kompanije prve spojile u tom procesu, kao i što smo to učinili veoma efikasno i uspešno“, izjavila je ovim povodom Ana Cvetković, predsednica Izvršnog odbora Raiffeisen Leasing-a. „Naš osnovni cilj je da, građenjem jedne udružene i velike lizing kompanije, klijentima ponudimo još kvalitetniju i bogatiju ponudu, te da osiguramo visok stepen njihovog zadovoljstva pruženom uslugom“, dodala je ona.

Za klijente dosadašnjeg CA Leasing-a ovaj proces ne donosi bilo kakvu promenu u vezi sa ugovorenim uslovima, a svi ugovori o lizingu ostaju na snazi bez ikakvih izmena i promena uslova.

O svim eventualnim tehničkim promenama u vezi sa procesom pripajanja klijenti će biti obavešteni u narednom periodu.

***

Raiffeisen Leasing d.o.o. je u vlasništvu Raiffeisen banke a.d. Beograd, a osnovali su ga 2003. godine zajedničkim ulaganjem Raiffeisen banka a.d. Beograd i Raiffeisen-Leasing International GmbH, članice Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi.

Za više informacija, molimo kontaktirajte pres službu Raiffeisen banke (marketing@raiffeisenbank.rs, 011 2207 306).