Info portal – mesto za Vaše bankarske poslove

Šta Vam nudi Info portal

Kompletna digitalizovana usluga koja Vam omogućava potpunu razmenu svih neophodnih ugovora, zahteva, notifikacija i ostale prateće dokumentacije sa bankom na jednom mestu, bez odlaska u filijalu.

Brzi pregled stanja proizvoda

Pristupajući Info portalu, svaki korisnik ove usluge Raiffeisen banke dobija mogućnost za brzi pregled stanja kreditnih i nekreditnih proizvoda (dinarskih i deviznih računa, kredita, garancija i limita, kreditnih kartica, dozvoljenih pozajmica, investicionih fondova).

Onlajn zahtevi

Privrednicima klijentima banke preko Info Portala na raspolaganju su u svakom trenutku onlajn zahtevi za korišćenje kredita, izdavanje garancija, pisama i akreditiva, aneksiranje garancija, kao i automatsko povlačenje potvrda.

Pregled ugovora i obaveštenja

Ova digitalizovana usluga banke klijentima iz sektora privrede obezbeđuje pregled ugovora i aneksa, kao i relevantnih obaveštenja banke , i nudi veoma kredibilne analitičarske servise poput Ekonomskog izveštaja Raiffeisen banke o kretanjima na tržištu.

Dodatne pogodnosti

U okviru Info portala moguće je podneti i zahtev za otvaranje dodatnog računa, i ostvariti uvide u opštu dokumentaciju banke sa mogućnošću preuzimanja (obrasci, uputsva, opšti uslovi) ili u Vašu dokumentaciju koja je primljena u banku (statusna dokumentacija) sa informacijama o nedostajućoj dokumentaciji i mogućnošću direktnog učitavanja.

Kako Info portal funkcioniše?

Podnesite zahtev za pristup Info portalu

Molimo Vas da u zahtevu navedete mejl adrese zaposlenog/zaposlenih u Vašoj kompaniji koji će biti ovlašćeni za pristup i korišćenje Info portala.

Zahtev čiji original se dostavlja banci treba da bude potpisan od strane zakonskog zastupnika Vaše kompanije.


Korišćenje Info portala je potpuno besplatno i omogućeno je isključivo klijentima Raiffeisen banke kao ekskluzivna usluga.

Pravila i uslove korišćenja možete pogledati ovde.

  • Prijava, ukoliko ste već korisnik

    Ukoliko već imate funkcionalan nalog na Info portalu pristupite ovde. Za ispravan prikaz stranice koristite Google Chrome ili MS Edge.