Osvojite putovanje na FIFA World Cup Qatar 2022

Koristite Raiffeisen Visa karticu i osvojite jedno od 6 putovanja na FIFA World Cup Qatar 2022 koje omogućava Visa!

Kako mogu da učestvujem u nagradnoj igri?

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica korisnici Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja u periodu od 1. septembra do 30. septembra 2022. godine ostvare najmanje jednu pojedinačnu transakciju plaćanja karticom ili digitalnim novčanikom u minimalnom iznosu od 500,00 RSD i to isključivo na POS terminalu ili putem onlajn plaćanja.

Koji je nagradni fond?

Nagradni fond se sastoji od glavnih i nedeljnih nagrada.
Prva glavna nagrada je turistički aranžman za 2 osobe, koji uključuje putovanje u Кatar na FIFA World Cup Qatar 2022 TM i po dve karte za dve utakmice grupne faze.
Druga glavna nagrada je turistički aranžman za 2 osobe, koji uključuje putovanje u Кatar na FIFA World Cup Qatar 2022 TM i po dve karte za obe utakmice polufinala.
Treća glavna nagrada je turistički aranžman za 2 osobe, koji uključuje putovanje u Кatar na FIFA World Cup Qatar 2022 TM i po dve karte za finale i utakmicu za treće mesto.
Nedeljne nagrade su 100 paketa sportske opreme, koji sadrže zvaničnu fudbalsku loptu kojom se igra FIFA World Cup Qatar 2022 TM, kao i sportsku torbu, termos i kačket.

Koliko traje nagradna igra i koja su pravila?

Nagradna igra traje od 1. do 30. septembra. Svake sedmice izvlače se nedeljne nagrade, a izvlačenje glavnih nagrada je 3. oktobra 2022.

Imena dobitnika su objavljenja na web stranici banke.


Sva pravila nagradne igre možete pročitati OVDE, a za više informacija o putovanju na FIFA Svetsko prvenstvo, kao i načinu apliciranja za Hayya* karticu kliknite OVDE.

(*Hayya kartica služi kao dozvola za ulazak u Katar i za pristup stadionima zajedno sa kartom za utakmicu. Važno je da znate da proces dobijanja Hayya kartice vodi i reguliše država Katar. Dodatne informacije o Hayya kartici će Vam biti poslate nakon što izvršite Visa Guest registraciju).

Kako mogu da apliciram za Raiffeisen Visa debitnu karticu?

Ukoliko ne posedujete Raiffeisen Visa debitnu karticu, možete da posetite najbližu filijalu ili da ostavite Vaše kontakt podatke popunjavanjem onlajn zahteva, nakon čega ulazite u proceduru dobijanja Vaše kartice.

Kako mogu da apliciram za Raiffeisen Visa kreditnu karticu?

Ukoliko ne posedujete Raiffeisen Visa kreditnu karticu, možete da posetite najbližu filijalu ili da ostavite Vaše kontakt podatke popunjavanjem onlajn zahteva, nakon čega ulazite u proceduru dobijanja Vaše kartice.