Prva prava ponuda za paušalce!

Online keš kredit praktičan i ekfikasan kao i Vi!

Podnesite zahtev bez troškova

Bez provizije za obradu zahteva i troškova povlačenja izveštaja Kreditnog biroa. Savet: uverenje o plaćenom je besplatno ukoliko zahtev podnosite preko portala ePorezi.

Tekući račun uz besplatno mobilno bankarstvo

Ukoliko nemate tekući račun u Raiffeisen banci, otvarate ga u ovom procesu bez mesečne naknade održavanja u prvih 6 meseci. Takođe, ukoliko već niste korisnik mobilnog bankarstva, održavanje aplikacije je besplatno u toku trajanja ugovora o tekućem računu.

Ista rata tokom celog perioda otplate

Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate, bez naknade za prevremenu otplatu.

Sačuvajte i nastavite kasnije

Na mejl vam šaljemo link za nastavak od koraka na kom ste stali, a možete da nastavite sa bilo kog uređaja.

Šta je potrebno da znam pre apliciranja?

 • Ko može da aplicira?

  U ovom procesu mogu da apliciraju preduzetnici koji svoj porez plaćaju paušalno i koji su registrovani u Agenciji za privredne registre. Vlasnici moraju biti rezidenti Republike Srbije i imati između 20 i 70 godina, dok radnja mora biti registrovana minimum 2 godine.

 • Važeća lična karta ili pasoš

  Potrebno je da fizički kod sebe imate jedan od ova dva dokumenta za potrebe identifikacije. Ukoliko na ličnoj karti nemate trenutnu adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime.

 • Uverenje o izmirenim poreskim obavezama

  Potrebno je da unesete Kod za proveru koji se nalazi u gornjem levom uglu dokumenta. Uverenje možete preuzeti preko portala ePorezi, kome pristupate pomoću elektronskog sertifikata, ili u svakoj filijali Poreske uprave gde ga možete dobiti kao papirni dokument ukoliko nemate sertifikat.

 • Broj telefona u domaćoj mreži

  Uređaj sa navedenim brojem telefona treba da imate kod sebe jer ćemo Vam tokom procesa slati kodove koje je potrebno da unesete da biste završili aplikaciju.

 • Uređaj sa kamerom

  Računar ili telefon koji koristite u procesu mora imati kameru sa zvukom za kratak video razgovor sa zaposlenim banke prilikom identifikacije.

 • Uslovi za dobijanje kredita

  Ukoliko već ne koristite, u toku procesa ćete otvoriti Tekući račun i ugovoriti uslugu Mobilno bankarstvo. Iznos kredita biće isplaćen na ovaj račun a novcem ćete odmah moći da raspolažete koristeći aplikaciju. Račun se otvara i usluga se ugovara samo u slučaju kada Vam se odobri kredit.