01 Nov 2023

Plaćajte Mastercard karticom putem mobilnog novčanika i ostvarite povrat novca u iznosu od 1000 dinara

Pređite odmah na najbolji  deo: u periodu od 04.11. do 31.12.2023. godine svakog vikenda korisnici Mastercard kartica Raiffeisen banke koji izvrše plaćanja kod nekog od odabranih domaćih trgovaca, a putem nekog od dostupnih mobilnih novčanika Raiffeisen banke (RaiPay, Apple Pay, Garmin Pay), u ukupnom iznosu od minimum 3.000 dinara, dobijaju povraćaj novca u iznosu od 1.000 dinara.

U kampanji učestvuju debitne i kreditne Mastercard kartice fizičkih lica. Odabrani trgovci koji učestvuju u ovoj kampanji su:

  • Cineplexx
  • DM
  • Sport Vision
  • Idea/Roda/Mercator
  • Hleb i Kifle

 

Povraćaj novca će biti izvršen na račun za koji je vezana kartica kojom se korisnik kvalifikovao za benefit, najkasnije do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena svaka kupovina karticom u skladu sa Pravilima kampanje.

Moguće je ostvariti najviše devet povraćaja novca tokom perioda kampanje i najviše jedan povraćaj novca tokom jednog vikenda (subote i/ili nedelje), nezavisno od toga da li se radi o jednoj kupovini u minimalnom iznosu od 3.000 RSD ili više kupovina čija je ukupna minimalna vrednost 3.000 RSD.

Plaćajte sigurno i jednostavno svojom Mastercard karticom u okviru mobilnog novčanika i – ostvarite povraćaj novca!

Detaljna Pravila kampanje možete videti ovde.