31 Oct 2022

Plaćanje mobilnim novčanikom donosi keš-bek!

Svega par koraka donosi Vam 1.000 dinara na Vašoj Mastercard® kartici Raiffeisen banke uz RaiPay aplikaciju ili Apple Pay uslugu za plaćanje putem mobilnog telefona!

Ukoliko niste do sada, preuzmite RaiPay aplikaciju sa Google Play-a ili otvorite Wallet na iOS telefonu i registrujte Mastercard® karticu u RaiPay/Apple Pay novčaniku bez ikakvog odlaska u banku. Zatim u periodu od 01. do 30.11.2022. izvršite najmanje 5 uspešnih plaćanja kod bilo kog domaćeg trgovca (ne odnosi se na online plaćanja), u ukupnom iznosu od minimum 3.000 RSD i dobijate 1.000 RSD keš-bek na račun za koji je vezana Vaša Mastercard® kartica kojom ste izvršili plaćanje!

U kampanji učestvuju debitne i kreditne kartice fizičkih lica.

Keš-bek (povraćaj novca) će biti uplaćen na račun za koji je vezana kartica kojom se korisnik kvalifikovao za benefit, najkasnije do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kom je obavljeno poslednje, odnosno peto mobilno plaćanje kojim se korisnik kvalifikovao za povraćaj novca.

U toku trajanja promocije, pravo na keš-bek korisnik može ostvariti samo jednom, po jednoj platnoj Mastercard® kartici.

Domaći trgovac je bilo koji trgovac koji ima registrovano sedište u Srbiji, čiji je prihvatilac plaćanja karticama banka sa registrovanim sedištem u Srbiji.

Detaljne Uslove kampanje možete videti ovde.