Jednostavnost i pristupačnost

Jednostavna rešenja namenjena Vašim potrebama uz koja dolazite lako i brzo do potpune zaštite Vas i Vaših najmilijih.

Bonus Protect

Život je pun uspona i padova. Zadržite balans u slučaju nesrećnih događaja. Bonus Protect, plan lične zaštite, obezbeđuje Vama i Vašoj porodici osnovnu zaštitu u slučaju nepredviđenih nezgoda.

Udobnost plaćanja premije

Obezbedite osiguranje iz udobnosti svog doma, kancelarije ili bilo kog drugog mesta, uz samo nekoliko klikova. Plaćanje premije se vrši automatski sa Vaše platne kartice bez dodatnih troškova i odlaska u banku.

Finansijska sigurnost

Zaštićeni ste u slučaju neželjenih događaja 24h tokom trajanja ugovora/polise.

Šta morate da znate

  • Koja osiguravajuća kuća pruža navedena osiguranja?

    UNIQA osiguranje, kao dugogodišnji partner Raiffeisen banke, omogućava zaštitu našim klijentima u slučaju neželjenih događaja.

  • Koliko traje proces ugovaranja polise?

    Ugovaranje polise traje nekoliko minuta, a zaštita Vas i Vaših najmilijih je dostupna nakon samo nekoliko klikova.

  • Da li je plaćanje platnom karticom bezbedno?

    E-commerce usluga Raiffeisen banke AD ima implementiranu 3-D Secure tehnologiju (MasterCard SecureCode i Verified by VISA) koja podržava dodatne metode autentifikacije kupca (lozinkom, iPIN-om, TAN kodom i sl.) tj potvrdu da je klijent koji plaća premiju na web-sajt-u u stvari i vlasnik kartice, naravno sve samo ukoliko banka izdavalac kartice podržava takav tip autentifikacije/potvrde i time obezbeđuje od eventualne zloupotrebe platne kartice na Internet prodajnom mestu.