• Usluge
  • Dokumentacija
  • Kontaktirajte nas

Brokersko - dilerske usluge

Odeljenje za poslove investicionog bankarstva

  • U skladu sa uspešnom poslovnom tradicijom Raiffeisen banke, ponosni smo da Vam predstavimo naše Odeljenje za poslove investicionog bankarstva, tim sastavljen od iskusnih profesionalaca koji će svojom predanošću poslu i posvećenosti vašim potrebama opravdati ukazano poverenje.

  • Odeljenje za poslove investicionog bankarstva Raiffeisen banke Beograd posluje na tržištu Srbije od Juna 2005. godine, i u ovom periodu su naše usluge bile usmerene prevashodno na institucionalne klijente.
  • Želja nam je da bogato iskustvo stečeno na ovaj način iskoristimo i da naše poslovanje usmerimo i na domace klijente, kako pravna, tako i fizička lica. Na ovaj način bićemo u mogućnosti da svim našim klijentima ponudimo paket usluga čije su glavne odlike profesionalnost i efikasnost.

Uroš Bulović
Senior broker
tel: 381 11 220 71 41
Bojan Kozoder
Senior broker
tel: 381 11 220 71 49

Kontaktirajte nas

Polja obeležena * su obavezna

Prikupljene podatke Raiffeisen banka ad Beograd koristi u svrhu kontaktiranja klijenata, pripremnih radnji za kreiranje ponude - pre samog kontakta od strane službenika banke, kao i u informativne, servisne i svrhe neposrednog oglašavanja, i preduzima sve potrebne mere zaštite podataka o ličnosti klijenta Raiffeisen banka ad Beograd. Raiffeisen banka ad Beograd dobijene podatke ne prosleđuje trećim licima bez izričite saglasnosti klijenta. Ukoliko klijent želi da podaci o njemu budu izbrisani iz internet baze podataka Raiffeisen banka ad Beograd, potrebno je da pošalje zahtev na e-mail adresu: info@raiffeisenbank.rs.

Više informacija o zaštiti podataka možete pogledati na linku.