• Ponuda
  • Informacije
  • Podnesite on-line zahtev

Budite lider savremenog poslovanja

E-commerce usluga prihvata platnih kartica na Vašem internet prodajnom mestu – WebShopu

Ukoliko želite da pratite potrebe dinamičnog tržišta, unapredite i osavremenite Vaše poslovanje i budete lider u razvoju internet poslovanja, Raiffeisen banka je za Vas pripremila ponudu za uspostavljanje E-commerce servisa:

 

  • bez inicijalne naknade za implementaciju servisa
  • 6 meseci bez troškova mesečne naknade

Uvođenjem ove usluge omogućavate da Vaši proizvodi budu dostupni u svakom trenutku, ne samo kupcima u Srbiji, već i u celom svetu. Internet prodajno mesto je dostupno 24 časa, 7 dana u nedelji. Na ovaj način možete uvećati svoj promet, jer svojim klijentima omogućavate i dodatni vid plaćanja putem platnih kartica.

Da biste podneli zahtev, popunjen Upitnik pošaljite na: pos@raiffeisenbank.rs.

Za više informacija kontaktirajte nas na: pos@raiffeisenbank.rs. ili pozovite 011/2207 914, 011/2207 918, 011/2207 911 i 011/2207 919.

 

 

 

E-commerce

E-commerce servis omogućava prodaju robe i usluga na internet prodajnom mestu trgovca.

Usluga je razvijena kako bi na bezbedan i siguran način omogućila bezgotovinsko plaćanja prihvatanjem platnim karticama iz sistema VISA i MasterCard na internet prodajnom mestu trgovca.

Sigurnost transakcije

Prednosti internet prodaje za trgovca:

Prednosti internet prodaje za kupca:

E-commerce

Podnesite on-line zahtev za dostavljanje ponude odmah!

Upitnik za ponudu možete preuzeti klikom OVDE. Popuniti ga i poslati elektronski na i-mejl adresu: pos@raiffeisenbank.rs

Za sve dodatne informacije vezano za E-commerce servis molimo Vas da kontaktirate Odeljenje za platne kartice Raiffeisen banke na i-mejl adresu: pos@raiffeisenbank.rs