Kako do keš kredita?

Kada dođe do situacije koja zahteva novčana sredstva u većem iznosu – za kupovinu, refinansiranje drugih obaveza, putovanje, lekarsku intervenciju ili neplaniran trošak - glavna pitanja koja se odmah postave su: gde dobiti najpovoljniji gotovinski kredit i koliko brzo je moguće imati odobren iznos na raspolaganju.

Naredni korak su uslovi dobijanja keš kredita, odnosno, visina iznosa koji je tako moguće pribaviti.

Brzom pretragom po sajtovima lako je pregledati ponudu banaka, visinu kamatne stope, iznos gotovine koji može da bude na raspolaganju, najbliže mesto gde se podnosi zahtev, samu proceduru i potrebna dokumenta… jednom rečju, sve ono što je sve neophodno da bi se realizovao keš kredit.

Koliko novca donosi keš kredit? / Da li zahteva puno napora za apliciranje?

U ponudi Raiffeisen banke nalazi se iKeš kredit koji ima nekoliko ključnih prednosti zbog kojih svako može da računa da uz sebe ima određen iznos na raspolaganju, do 600.000 dinara, i to gde god se nalazio, u roku od samo 30 minuta.

Ovaj gotovinski kredit odlikuje to što za njegovo odobravanje uopšte nije potrebno da se dolazi fizički u filijalu banke, već se lako aplicira sa mobilnog telefona, bilo gde da se klijent nalazi u tom trenutku kada se javi potreba za novcem.

Dakle, ne mora da napušta radno mesto da bi čekao u filijali, ili čak ni da izlazi iz kuće.

Da li je komplikovano dobiti novac i za koliko vremena je raspoloživ?

Dovoljno je pratiti jednostavnu proceduru preko ekrana mobilnog, ili kompjutera, i novac će biti na računu gde god da se klijent nalazi, i to već za trideset minuta. Na kraju radnog dana, naprimer, dok je na putu kući sa posla novac je već dostupan. Ili, ukoliko je na turističkom putovanju, u velikoj prodavnici nameštaja, u sopstvenom domu… sredstva su brzo na raspolaganju, za pola sata.

Da li ima nekih dodatnih troškova?

Još jedna karakteristika ovog kredita koja znatno olakšava čitavu situaciju jeste to da nema provizije, kao ni troškova osiguranja, odnosno, troška Kreditnog biroa i menice.
Ne samo da se za njega izuzetno lako aplicira, bez napora i odlaska u filijalu, već su i troškovi uklonjeni.

Maksimalan iznos ovog kredita je do 600.000 dinara, a rok otplate od 13 do 70 meseci.

Da li je keš kredit raspoloživ i u filijalama banke ili samo preko mobilnog/računara?

Treba istaći da se u ponudi Raiffeisen banke nalazi i gotovinski kredit za koji se aplicira na klasičan način – u filijali.

Ključna prednost ovog izbora je veći iznos novca u odnosu na ikeš.

Iako je za dobijanje većeg kredita ipak potrebno izdvojiti neko vreme i doći u filijalu, i tu su napravljene značajne uštede u vremenu za odobrenje kredita, odnosno, u smanjenju napora klijenta jer je u filijali moguće refinasiranje kredita iz druge banke samo uz jedan potpis.

Na osnovu ovlašćenja NBS koje klijent potpiše, Raiffeisen banka završava kompletnu proceduru u prethodoj banci klijenta bez ikakve potrebe da klijent bilo gde lično ide van filijale Raiffeisen banke u koju je došao.