Prednosti onlajn podnošenja zahteva za kredit

Razvoj savremenih tehnologija i ubrzani tempo života nalažu promene i u načinu korišćenja bankarskih usluga. Smanjenje papirologije i obimnih procedura posebno je važno kod keš kredita, koji su najčešće potrebni u kratkom roku.

Upravo iz tog razloga naša banka je svojim klijentima koji ne žele ili nemaju vremena da stignu do filijale, omogućila da zahtev za ovaj kredit pošalju preko internet sajta banke. Prednost koju to pruža je ne samo značajna ušteda vremena, već i mogućnost izbora proizvoda po sistemu „kupovina iz fotelje“.

Slanje zahteva je vrlo jednostavno i vrši se posetom zvaničnom internet sajtu banke i pregledom željenog proizvoda. Kao primer možemo navesti gotovinski ili keš kredit, kao jedan od najaktuelnijih kreditnih proizvoda. Postupak počinje posetom internet stranici, i to onom delu koji sadrži opis ovog modela kredita. Aktiviranjem linka na pomenutoj stranici, aktivira se i forma za unos zahteva za kredit u koji se unose lični podaci (ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon ili i-mejl adresa). Važno je naglasiti da je korišćenjem najsavremenije  tehnologije, banka u potpunosti osigurala tajnost i nepovredivost unetih podataka, koji se koriste isključivo od strane nadležne službe banke.

Nakon podnošenja zahteva za kredit, imate mogućnost izbora daljih koraka koji treba da omoguće realizaciju kredita. Kontakt centar banke će Vas pozvati, kako biste dogovorili način realizacije koji najviše odgovara Vašim potrebama. Možete se opredeliti za posetu najbližoj filijali, i u tom slučaju će operater u Kontakt centru najaviti zaposlenima Vaš dolazak.

U slučaju da Vam odgovara poseta mobilnog bankara, operater u Kontakt centru će Vam delegirati osobu koja će Vas posetiti na mestu i u vreme koje Vam odgovara, prikupiti potrebnu dokumentaciju i  proslediti je banci. Ovo je ujedno i najkomforniji način odobravanja kredita, budući da značajno štedi Vaše vreme. Sredstva kredita se, po kompletiranju celokupnog postupka, isplaćuju na tekući račun koji je naveden u zahtevu.