11 Jan 2019

Raiffeisen banka i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Na svečanosti održanoj danas povodom proglašenja najboljih košarkaša i košarkašica u 2018. godini, zvanično ja najavljen početak saradnje Raiffeisen banke i Košarkaškog saveza Srbije.

Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke i Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, potpisali su ugovor o saradnji, čime je Raiffeisen banka postala zvaničan sponzor ženske i muške košarkaške reprezentacije Srbije tokom naredne četiri godine.

„Raiffeisen banka punih 18 godina, koliko posluje u Srbiji, aktivno podržava ovu zajednicu, kako kroz humanitarne akcije i pomoć, a tako i kroz ulaganje u prave vrednosti – sport i kulturu, kao najvažnije među njima“, istakao je tim povodom Zoran Petrović, predsednik IO Raiffeisen banke.

Zapaženi rezultati koje naša košarka, kako muški, tako i tim naših dama, ostvaruje iz godine u godinu – jasna su potvrda činjenice da je upravo to kvalitet u koji treba ulagati.

Raiffeisen banka izuzetno ceni rukovodstvo Saveza i ima puno poverenje da će na narednim prvenstvima naši košarkaši i košarkašice pod njihovim vođstvom nastaviti uspešan niz iz prethodnih godina.