21 Jun 2018

Renomirani finansijski magazin „EMEA Finance“ dodelio Raiffeisen banci dvostruko priznanje

Raiffeisen banka je drugu godinu zaredom dobitnik dva priznanja u godišnjem izboru „Evropske bankarske nagrade“, koji organizuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“, i to nagrade za „Najbolju banku u Srbiji“ i „Najbolju investicionu banku u Srbiji“.

Pored dva priznanja Raiffeisen banke u Srbiji, Raiffeisen bankarska grupacija, koja posluje u 14 zemalja, osvojila je ukupno 27 nagrada u različitim kategorijama, što predstavlja rekordan broj priznanja za RBI.

“Priznanja koja osvajamo iz godine u godinu najbolja su potvrda našeg kontinuiranog kvaliteta. Banka ima kapital od skoro pola milijarde evra i bazu od preko 750 hiljada klijenata. Konstantno unapređujemo uslugu, uvodeći inovacije i najsavremenija tehnološka dostignuća u svakodnevno poslovanje. Zato smo i za ostvarenja u 2017. godini – u kojoj beležimo jedan od najboljih poslovnih rezultata od početka poslovanja u Srbiji – prepoznati od strane ovog renomiranog magazina“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

„EMEA Finance“ je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

* * *

Raiffeisen banka a.d. Beograd je članica Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Marketing & PR odeljenje Raiffeisen banke na telefon 011/2207-306.