Skip to main content
100% onlajn tekući iRačun Raiffeisen banke za mlade

iRačun za tebe, skroz onlajn

Potpuno besplatno! Bez skrivenih troškova.
Tvoja banka misli na tebe.

Potpuno besplatno!

Ukoliko si nezaposlen/a i mlađi/a od 26 godina.

Najbrži bankomati

Na preko 100 lokacija u Srbiji.

Mastercard kartica

Moderna i spremna za novog vlasnika.

Uz iRačun za mlade, za 0 dinara dobijaš brojne benefite

Agencija za osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Vaša štednja je sigurna u banci!

Depoziti u iznosu do 50.000 EUR osigurani su od strane Agencije za osiguranje depozita. Za više informacija o tome, predlažemo da pogledate video.

Šta je potrebno da znate pre apliciranja

Za iRačun možeš da apliciraš ako si punoletan građanin/ka Republike Srbije (rezident) pod uslovom da nemaš već otvoren dinarski tekući račun u Raiffeisen banci ili si ga imao ranije ali je ugašen pre više od 6 meseci. Takođe, možeš da apliciraš ako koristiš neki drugi proizvod banke.

U Opštim uslovima poslovanja date su sve karakteristike u vezi sa iRačunom i debitnim karticama koje se izdaju uz račun sa kojima možeš da se upoznaš pre apliciranja za ovaj proizvod.

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Za video-identifikaciju potrebno je:

  • Važeća lična karta ili pasoš izdat u Republici Srbiji. Ukoliko želiš da se identifikuješ ličnom kartom, potrebno je da pripremiš i službenu ispravu koja sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji gasi na tvoje ime.
  • Broj telefona u domaćoj mreži. Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i elektronskog potpisa za koji nije potreban kvalifikovani sertifikat.
  • Uređaj sa kamerom. Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku apliciranje možeš da nastaviš na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

 

Uz iRačun dobijate 2 digitalne i 2 fizičke kartice koje stižu na kućnu adresu!Za potpuno digitalno iskustvo u korišćenju računa, dobijate digitalne Mastercard i Dina debitne kartice, koje možete odmah da koristite nakon otvaranja računa.

Mastercard digitalnu karticu povežite u svoj digitalni novčanik, a sve što vam je neophodno za kupovinu je mobilni telefon.

Za dodatni komfor u upravljanju novcem sa računa, uz iRačun dobićete i dve Mastercard i Dina debitne kartice u standardnom, plastičnom formatu koje stižu na kućnu adresu. 

Uz iRačun dobijaš digitalne Mastercard i Dina debitne kartice na osnovu kojih možeš odmah da raspolažeš novcem. 

Aktivacija digitalnih kartica, kao i sve informacije neophodne za njihovo korišćenje nalaze se u Moja mBanka aplikaciji za mobilno bankarstvo u pregledu kartica.

Mastercard digitalnom debitnom karticom može se:

  • Plaćati na prodajnim mestima putem mobilnih novčanika (Apple pay, Rai Pay, Garmin pay),
  • Obavljati onlajn plaćanje na internet prodavnicama (podaci sa kartice su u Moja mBanka aplikaciji)
  • Podizati gotovina na višenamenskim bankomatima putem mobilnih novčanika (Apple pay, Rai Pay, Garmin pay), uz PIN koji stiže na kućnu adresu, u roku od 5-7 dana nakon otvaranja iRačuna.

Dina digitalnom debitnom karticom može se plaćati na domaćim internet prodavnicama (podaci sa kartice su u Moja mBanka aplikaciji).