17 Mar 2020

Važno obaveštenje – Promenjeno radno vreme filijala

Raiffeisen banka saopštava da će počev od utorka, 17.3.2020. privremeno promeniti radno vreme svojih filijala.

Spisak filijala i njihovog radnog vremena možete pronaći ovde. Sve poslovnice banke će subotom biti zatvorene, izuzev onih u tržnim centrima, koje će raditi u skladu sa radnim vremenom ovih centara.

Banka je ovu odluku donela u skladu sa preporukama državnih i zdravstvenih institucija, kako bi se u okolnostima povećanog zdravstvenog rizika smanjio broj poseta filijalama, a time i mogućnost širenja virusa Covid-19.

Kao odgovorna kompanija, klijentima preporučujemo naše digitalne servise, kao zamenu za posete našim poslovnicama. Uz elektronsko i mobilno bankarstvo, svojim računima možete da pristupite u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta i sve transakcije se vrše sigurno i potpuno besplatno. Za podizanje i uplatu gotovine u dinarima na raspolaganju Vam je naša mreža bankomata, dok na višenamenskim uređajima možete podizati i uplaćivati dinare i evre na svoje račune, izmirivati rate kredita ili kreditne kartice.

Naš Kontakt centar Vam je dostupan 24 časa, 7 dana u nedelji na broju telefona 011/3202100, dok Vas naša digitalna asistentkinja Rea čeka na Fejsbuk mesindžeru i Vajberu