01 Nov 2021

Zakoračite u novi svet beskontaktnog i sigurnog plaćanja!

Lako i brzo u par koraka dobijate 1.000 dinara na Vašoj Mastercard® kartici uz RaiPay aplikaciju ili Apple Pay uslugu za plaćanje putem mobilnog telefona!

Preuzmite RaiPay aplikaciju odmah sa Google Play-a: www.raiffeisenbank.rs/rai-pay ili otvorite Wallet na svom iOS mobilnom telefonu i registrujte Mastercard® karticu u RaiPay/Apple Pay novčanik bez odlaska u banku. Zatim u periodu od 01.11. do 15.12.2021. izvršite najmanje 3 uspešna plaćanja kod bilo kog domaćeg trgovca (ne odnosi se na online plaćanja), u ukupnom iznosu od minimum 1.000 RSD i dobijate 1.000 RSD keš-bek na račun za koji je vezana Vaša Mastercard® kartica kojom ste izvršili plaćanje.

U kampanji učestvuju debitne i kreditne kartice fizičkih lica.

Više informacija o kampanji pronađite na sledećem linku.

 

Keš-bek (povraćaj novca) u iznosu od 1.000 RSD se odnosi na prvih 12.000 debitnih ili kreditnih Mastercard® kartica koje glase na fizičko lice i koje je izdala bilo koja banka u Srbiji koja učestvuje u ovoj kampanji. Uplata se može ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda.

Domaći trgovac je bilo koji trgovac koji ima registrovano sedište u Srbiji, čiji je prihvatilac plaćanja karticama banka sa registrovanim sedištem u Srbiji.

Keš-bek (povraćaj novca) u iznosu od 1.000 RSD će biti izvršen u periodu od 15 radnih dana nakon poslednje od minimum 3 uspešne kupovine izvršene mobilnim novčanikom tokom perioda kampanje.

Uslove kampanje možete videti ovde.