Skip to main content
Zaposleni Raiffeisen banke i klijent posluju sa novčanim tržištima

Finansijska tržišta

Imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti poslovanja na novčanim tržištima i možemo Vam pomoći da napravite optimalni izbor za svoj biznis, ali i obezbediti Vam najbolju ponudu za trgovanje na deviznim tržištima.

Idite odmah na:

Dugogodišnje iskustvo i znanje
Stručno savetovanje i pomoć u Vašem poslovanju
Ponuda za trgovanje na deviznim tržištima
Zaposleni u odeljenje za tržište novca i devizne poslove

Devizno i novčano tržište

Odeljenje za tržište novca i devizne poslove omogućava devizne i novčane transakcije. Proizvodi koje nudi ovo odeljenje uključuju devizne transakcije i trgovanje efektivom kao i FX svopove, forvarde i kamatne svopove. Raiffeisen banka ima vodeću poziciju u razvoju novih proizvoda i već je uvela široku paletu treasury proizvoda na domaće tržište.

Zaposleni Raiffeisen banke za prodaju proizvoda sektora sredstava

Prodaja proizvoda sektora sredstava

Dinamičan tim dilera Raiffeisen banke, posvećen Vašem poslovanju, omogućava Vam pristup domaćem i stranom deviznom tržistu.
Davanje kotacija korporativnim klijentima za sve valute koje se nalaze na kursnoj listi Raiffeisen banke bazirano isključivo na tržišnim principima.
Redovno informisanje o svim bitnim dešavanjima je omogućeno na Vaš zahtev
Proizvodi su dizajnirani da odgovaraju svim Vašim potrebama.

Klijent razgovara sa zaposlenim Raiffeisen banke o instrumentima za zaštitu

Instrumenti za zaštitu od kamatnog i valutnog rizika

U svom poslovanju klijenti se suočavaju sa različitim izazovima, a rizici promena kamatnih stopa i promena valutnih kurseva imaju velikog uticaja na svakodnevno poslovanje. Sve veći broj klijenata postaje svestan prednosti koje donosi zaštita od rizika korišćenjem finansijskih derivata.

Nove tehnike za zaštitu od rizika se redovno razvijaju i unapređuju kako bi zadovoljile specifične potrebe klijenata. Za dodatne informacije možete kontaktirati dilere Raiffeisen banke.

Postoje brojne tehnike kojima klijenti mogu da se zaštite od rizika promene valutnih kurseva i kamatnih stopa.: Pogledajte kratak opis proizvoda