Skip to main content
Untitled design - 1

Prihvatanje platnih kartica

Raiffeisen banka nudi uvođenje POS terminala na Vašem fizičkom prodajnom mestu i uslugu prihvatanja platnih kartica na Vašem internet prodajnom mestu.

Idite odmah na:

Brza i sigurna naplata
Poboljšana upravljanja likvidnošću
Unapređenje vernosti kupaca
Smiling caucasian couple involved in online shopping, entering payment information from credit bank card in mobile application, satisfied with quick money transfer, modern tech concept.

E-commerce

E-commerce predstavlja ključnu uslugu koja omogućava prihvatanje platnih kartica na Vašem internet prodajnom mestu, poznatom kao WebShop. U cilju pružanja kompletnog rešenja za Vašu online prodaju, Raiffeisen banka je spremila posebnu ponudu koja vam omogućava brzo i jednostavno uspostavljanje E-commerce okruženja.

Uz našu stručnu podršku, možete biti sigurni da će Vaše online poslovanje biti vođeno najnovijim tehnološkim standardima, pružajući visokokvalitetno iskustvo korisnicima i omogućavajući vam da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Shot of a young woman showing her colleague something on her tablet while they stand in their cake shop

POS terminali

Raiffeisen banka posvećena je pružanju modernih i efikasnih rešenja za svoje klijente kako bi unapredila njihovo poslovanje. U tom kontekstu, omogućili smo našim klijentima mogućnost uvođenja POS terminala na njihovim fizičkim prodajnim mestima. Ovaj korak otvara vrata za brzo, sigurno i praktično plaćanje robe i usluga, omogućavajući kupcima da koriste svoje platne kartice ili mobilne telefone.

 • povećanje prometa, a samim tim i profita – sa karticom ili uz pomoć aplikacije instalirane na mobilnom telefonu, kupci nisu
 • ograničeni iznosom gotovine koju imaju u novčaniku
 • održavanje koraka sa konkurencijom
 • zadovoljenje sve veće potrebe kupaca da robu i usluge plaćaju na brži i elegantniji način
 • omogućavanje korisnicima kreditnih kartica da robu i usluge plaćaju na odloženo, pri čemu se celokupni iznos transakcije
 • odmah uplaćuje na račun trgovca
 • Obavljanje celokupnog poslovanja preko jednog računa – jednostavnija kontrola prometa
 • Prihvatanje svih vrsta platnih kartica, izdatih od strane kartičnih sistema VISA, Mastercard, DinaCard i UnionPay International, na jednom mestu
 • Izbor između više modela POS terminala u skladu sa tehničkim mogućnostima na fizičkom prodajnom mestu
 • Brzo obavljanje transakcije
 • Brz prenos sredstava na račun trgovca nakon obavljene transakcije
E-commerce platforma kao usluga Raiffeisen banke za pravna lica

Vaša internet prodavnica

Naša platforma za online prodaju je sve što Vam je potrebno da lako započnete da prodajete i naplaćujete online i uspešno vodite Vaše online poslovanje!

Dostupne opcije će vam omogućiti da Vaše proizvode prezentujete na najbolji način, da zainteresujete posetioce i pretvorite ih u lojalne kupce, dok platforma svojom analitikom omogućava da konstantno učite iz ponašanja Vaših kupaca.