Skip to main content

Info portal – mesto za Vaše bankarske poslove

Zaboravite na čekanje u redovima ili zakazivanje sastanaka - naša digitalizovana usluga omogućava Vam da upravljate svojim bankarskim poslovima kad god to Vama odgovara.

Idite odmah na: 

Šta Vam nudi Info portal

Kompletna digitalizovana usluga koja Vam omogućava potpunu razmenu svih neophodnih ugovora, zahteva, notifikacija i ostale prateće dokumentacije sa bankom na jednom mestu, bez potrebe da posetite fizičku filijalu banke.

 

Brzi pregled stanja proizvoda

Pristupajući Info portalu, svaki korisnik ove usluge Raiffeisen banke dobija mogućnost za brzi pregled stanja kreditnih i nekreditnih proizvoda (dinarskih i deviznih računa, kredita, garancija i limita, kreditnih kartica, dozvoljenih pozajmica, investicionih fondova).

Dodatne funkcionalnosti

Privrednicima klijentima banke preko Info Portala na raspolaganju su u svakom trenutku onlajn zahtevi za korišćenje kredita, izdavanje garancija, pisama i akreditiva, aneksiranje garancija, kao i automatsko povlačenje potvrda.

Ova digitalizovana usluga banke klijentima iz sektora privrede obezbeđuje pregled ugovora i aneksa, kao i relevantnih obaveštenja banke , i nudi veoma kredibilne analitičarske servise poput Ekonomskog izveštaja Raiffeisen banke o kretanjima na tržištu.

U okviru Info portala moguće je podneti i zahtev za otvaranje dodatnog računa, i ostvariti uvide u opštu dokumentaciju banke sa mogućnošću preuzimanja (obrasci, uputsva, opšti uslovi) ili u Vašu dokumentaciju koja je primljena u banku (statusna dokumentacija) sa informacijama o nedostajućoj dokumentaciji i mogućnošću direktnog učitavanja.

Podnošenje zahteva/Prijava

Kako info portal funkcioniše?