Skip to main content
Plaćajte brzo, lako i jednostavno kreditnom karticom Raiffeisen banke

Brzo. Lako. Mogućnost plaćanja na rate bez kamate.

Plaćajte na rate VISA kreditnom karticom!

Izaberite karticu

Visa

VISA kreditna kartica

Da je koristim umesto čekova i da, u zavisnosti od potrošenog iznosa, plaćanje automatski podelim na 3, 6 ili 12 mesečnih rata.

Mastercard

Mastercard kreditna kartica

Da podelim svaku transakciju na 3 ili 6 rata, po mom izboru, bez obračuna kamate i samo uz naknadu za izvršeno plaćanje.

Visa

VISA debitna kartica

Da plaćam proizvode i usluge i podižem novac na bankomatima u zemlji i inostranstvu.
Da plaćam preko interneta i da mi je novac dostupan 24 sata, 7 dana u nedelji.

Dina

DinaCard debitna kartica

Da podižem novac I vršim plaćanja u Srbiji. Da su mi sredstva dostupna 24 sata 7 dana u nedelji i da mogu i da plaćam preko Interneta, a da ne plaćam godišnju članarinu po kartici.

VISA

VISA poklon kartica

Da je poklonim za venčanje, rođendan, godišnjice, bonuse, kao nagradu zaposlenima ili kao nagradu prilikom manifestacija, u iznosu od 2.000 RSD do 15.000 RSD.

Bezbednosne preporuke i saveti

U nastavku ćete naći preporuke i savete banke važne za opštu bezbednost u digitalnom okruženju, plaćanja na internetu i korišćenje platnih kartica.

Young couple shopping online at home

Šta je 3D Secure usluga?

3D Secure je besplatna usluga koju Vam obezbeđuje Raiffeisen banka a.d. Beograd u cilju povećanja Vaše bezbednosti prilikom plaćanja platnom karticom na internetu, kod trgovaca koji su uključeni u Mastercard Identity Check i/ili Visa Secure program. 3D Secure usluga Vam pruža dodatnu zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše registrovane platne kartice tokom internet transakcije.

U prilogu su fajlovi za fizička i pravna lica sa svim datumima izvoda i dospeća za kreditne kartice. Nakon preuzimanja, fajl možete da uvezete u kalendar na vašem računaru ili mobilnom telefonu.