Skip to main content
Korišćenje višenamenskih bankomata Raiffeisen banke

Višenamenski bankomati

Bankomati izrađeni u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog bankarstva. Obavljajte većinu gotovinskih transakcija 24/7 u trenutku koji Vam najviše odgovara!


Idite odmah na: 

Višenamenski uređaj Raiffeisen banke

Isplata i uplata dinara i evra

Na višenamenskim bankomatima možete da izvršite isplate i uplate dinara ili evra na sve lične račune, kao i račune po kojima postoji ovlašćenje.

Uz dodatnu potvrdu jednokratnom lozinkom sa aplikacije Moja mBanka, možete da vršite i isplate evra ili dinara u iznosima većim od standardnih limita.

Moderni i brzi bankomati Raiffeisen banke

Beskontaktne transakcije

Od sada su na višenamenskim uređajima moguće i beskontaktne transakcije, čime je njihovo korišćenje postalo još brže, pristupačnije i jednostavnije! Dovoljno je da beskontaktnom čitaču prineste svoju debitnu karticu u fizičkom obliku (plastiku), uneste PIN i izaberete jednu od niza funkcionalnosti koje su vam dostupne.

Za isplatu dinara možete koristiti i RaiPay, Apple Pay ili Garmin Pay aplikaciju, tako što ćete svoj mobilni telefon ili sat prineti beskontaktnom čitaču i uneti PIN fizičke kartice ili PIN digitalne kartice koju koristite kroz aplikaciju.

Korisničko uputstvo

Na ovim uređajima sve transakcije možete obavljati 24 sata, 7 dana u nedelji. Korišćenje uređaja je jednostavno i brzo. Za sve dodatne informacije kliknite na dugme ispod i pogledajte Korisničko uputstvo za višenamenske uređaje.

Moderni bankomati Raiffeisen banke

Limiti na višenamenskim uređajima

U skladu sa tipom višenamenskih uređaja, kao i u cilju Vaše zaštite, prilikom izvršavanja gotovinskih i bezgotovinskih platnih transakcija određeni su limiti u iznosima, kao i u broju i vrsti apoena.

Ukoliko se autentifikujete DinaCard/ Visa/ MasterCard debitnom karticom Raiffeisen banke za fizička lica pristupate svim ličnim računima koje imate u Raiffeisen banci, računima po kojima ste ovlašćeni i/ili računu za korišćenje u zemlji vezanom za dodatnu karticu čije ste korisnik, s tim da na dinarskim višenamenskim uređajima nemate pristup deviznim računima.

Dodatne mogućnosti

Novac poslat putem opcije Mobilni KEŠ primalac može podići na višenamenskim uređajima 24 sata, 7 dana u nedelji.

Dinare možete da uplatite na račun fizičkog lica u Raiffesien banci i kada kod sebe nemate debitnu karticu, sve što je potrebno je da znate broj računa na koji vršite uplatu.

Prenos sredstava preko bankomata je brz, jednostavan i siguran način za prebacivanje novca sa svog bankovnog računa na druge račune, kako unutar iste banke, tako i na račune drugih finansijskih institucija.

Ova opcija omogućava korisnicima da izvrše transfer sredstava bez potrebe da posete fizičku banku ili koriste online bankarstvo.

Menjačnica na bankomatima omogućava korisnicima da jednostavno i brzo razmenjuju svoju valutu za drugu valutu po aktuelnom kursu, koristeći bankomat kao sredstvo za transakciju. Ova opcija je posebno korisna za putnike koji putuju u inostranstvo ili za ljude koji se bave međunarodnim poslovima.

Plaćanje računa na bankomatu omogućava vam praktičnost i brzu uslugu jer možete izmiriti svoje račune u bilo koje doba dana, bez potrebe da čekate u redovima u banci ili pošti. Ova opcija takođe omogućava smanjenje nepotrebnih troškova, kao što su putni troškovi i vreme provedeno na putovanju do fizičke lokacije plaćanja. 

Promena PIN-a kartice na bankomatu omogućava vam da bezbedno i jednostavno izmenite svoj lični identifikacioni broj (PIN) koji koristite za pristup bankovnom računu putem kartice. Ova opcija je važna za održavanje sigurnosti vaših finansijskih transakcija i zaštite od neovlašćenog pristupa vašem računu.