Skip to main content
Klijent otvara Paket tekući račun u Raiffeisen banci

Novi paketi Raiffeisen banke? Može!

Želite da koristite više proizvoda i usluga banke, ali niste sasvim sigurni šta da odaberete? Brinete da nešto ne preplatite i ne biste da plaćate više odvojenih naknada? Mi Vas razumemo!

Biranje paketa tekućeg računa u Raiffeisen banci

Izbor prepuštamo Vama

Znamo da Vam je važno da imate evidenciju o svim troškovima, kao i da je plaćanje više naknada nekomforno, ali i neisplativo. Zato smo kreirali tri nova paketa, a uvereni smo da ćete u jednom od njih pronaći sve ono što Vam je potrebno. I više od toga! Plaćaćete samo jednu mesečnu cenu, koja je znatno povoljnija nego da plaćate svaku stavku pojedinačno.

Klijenti uživaju u svim prednostima koje nudi tekući račun

Paketi koji pokrivaju sve Vaše zahteve

Pored potpuno besplatnog digitalnog bankarstva za korisnike naših paketa, kao i mogućnosti izdavanja čekova građana, svaki paket nudi brojne pogodnosti i pokriva sve zahteve koje možete imati od banke. Pažljivo smo ih kreirali na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa građanima, ali i prateći najsavremenije bankarske trendove.

Pogledajte sadržaj naših novih paketa tekućih računa i odaberite onaj koji odgovara baš Vama!

*2 - Uplata zarade/penzije, priliv iz inostranstva, korišćenje kartice u inostranstvu, ulazak u nedozvoljeni minus

*3 - o promenama i transakcijama po svim računima i karticama

*4 - opciono, uz ispunjavanje uslova kreditne sposobnosti, minimalnih uslova i obavezno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i nezaposlenosti u iznosu od 90 RSD mesečno;
korisnici paketa Može START i Može EKSTRA mogu koristiti dozvoljeno prekoračenje računa u visini primanja, ukoliko ispunjavaju uslov kreditne sposobnosti i minimalne uslove, samo bez povoljnosti prikazane za Može SVE paket

*5 - prikaz troškova dozvoljenog prekoračenja računa za klijenta koji ima u korišćenju Može SVE paket tekući račun:
U okviru zahteva za dozvoljeno prekoračenje obračunavaju se sledeći troškovi: trošak Osnovnog izveštaja Kreditnog biroa – 246 RSD i mesečni trošak na ime premije osiguranja korisnika dozvoljenog prekoračenja računa od posledica nesrećnog slučaja i nezaposlenosti – 90 RSD, fiksno. EKS iznosi 14,44% i izračunata je na dan 05.04.2024. godine pod pretpostavkom da će ukupan iznos odobrenog dozvoljenog prekoračenja računa od 10.000 RSD biti iskorišćen odmah u celosti.

Imajte na umu da u svakom trenutku možete da promenite paket, ukoliko shvatite da Vam je ipak potrebna drugačija kombinacija proizvoda i usluga. Izbor je u potpunosti na Vama, a postupak promene je brz i jednostavan!

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja

Agencija za osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Vaša štednja je sigurna u banci!

Depoziti u iznosu do 50.000 EUR osigurani su od strane Agencije za osiguranje depozita. Za više informacija o tome, predlažemo da pogledate video.

Pronađite najbližu filijalu i posetite nas!