Mobilno bankarstvo

Postani deo mobilne revolucije i sve poslove obavljaj preko svog mobilnog telefona.

Preuzmite aplikaciju

Aplikaciju Moja mBanka možete da preuzmete sa oficijelnog marketa za Vaš mobilni uređaj: Google Play za Android uređaje, App Store za iPhone uređaje i Microsoft Store za Windows Phone uređaje.

1. korak aktivacije

Nakon preuzimanja aplikacije "Moja mBanka", potrebno je da izaberete opciju Token u meniju na dnu ekrana, a nakon toga dugme Aktiviraj token. Jedan token može biti vezan za samo jedan uređaj – mobilni telefon ili tablet uređaj.

2. korak aktivacije

Na ekranu koji Vam se pojavi unosite broj svog tokena i kod iz SMS poruke koji dobijate na broj telefona koji ste prijavili u banci. Token možete sami preuzeti na svom Internet banking nalogu, u bilo kojoj filijali ili pozivanjem Kontakt centra banke na broj 011/3202-100.

3. korak aktivacije

Na poslednjem koraku potrebno je da izaberete PIN, a nakon toga i da ga potvrdite (radi potvrde ponovo unosite PIN koji želite koristiti ubuduće). PIN se sastoji od četiri cifre, pri čemu ne možete koristiti jednostavne kombinacije npr. četiri uzastopna broja ili četiri iste cifre. Nakon uspešno kreiranog PIN-a, dobijate poruku da je Vaš token uspešno aktiviran.