Web kredit Raiffeisen banke

Olakšajte sebi kupovinu uz Web kredit, dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

Ista rata tokom celog perioda otplate

Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 23). Prevremena otplata kredita je bez naknade.

Dostupno svim građanima

Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan. Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo radi lakšeg praćenja otplate kredita. Ukoliko već jeste klijent Raiffeisen banke, neće Vam se otvarati novi tekući račun, a ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci nisu vam potrebni mesečni izvodi čak i za kupovinu preko 60.000 RSD.

Reprezentativni primer

Iznos kredita

40.000 RSD

Broj rata

12

Nominalna kamatna stopa

19.90% (godišnja, fiksna)

Mesečna rata

3.703 RSD

EKS (na dan 05.12.2023.)

19.03%

Troškovi koji padaju na teret korisnika kredita:

Trošak kamate

4.442 RSD

Šta je sve potrebno da biste aplicirali?

Minimalni uslovi

Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da radite kod trenutnog poslodavca minimum 6 meseci. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 68 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

Važeća lična karta ili pasoš

Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i: dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu); ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke

Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Broj telefona u domaćoj mreži

Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Uređaj sa kamerom

Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

Pogledajte video uputstvo

Trebate dodatnu pomoć? Za Vas smo pripremili video tutorijal sa detaljnim uputstvima za apliciranje za Web kredit Raiffeisen banke.