Kreditna podrška za malu privredu

Potreban mi je kredit ....

za obrtna sredstva

Krediti za obrtna sredstva

Krediti za obrtna sredstva

Raiffeisen banka je kreirala posebnu ponudu kreditnih proizvoda namenjenih malim preduzećima sa godišnjim poslovnim prihodima do 3 miliona evra. Ovi proizvodi su u pogledu iznosa, namena i rokova specijalno prilagođeni potrebama ovog segmenta privrede.

za početak poslovanja

START UP krediti

START UP krediti

Raiffeisen banka odobrava kredite u okviru Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja, koji sprovodi Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije i uz podršku Nemačke razvojne banke KfW.

Banka će putem svojih kredita omogućiti korišćenje programa preduzetnicima i privrednim društvima razvrstanim na mikro i mala privredna društva u skladu sa Zakonom o računovodstvu, koji su osnovani i registrovani kod Agencije za privredne registre Republike Srbije, i koji u momentu podnošenja zahteva za kreditiranje, garanciju i dodelu bespovratnih sredstava obavljaju registrovanu delatnost u vremenskom intervalu od najmanje 12 meseci do najviše 24 meseca.

za investicije

Investicioni krediti

Investicioni krediti

Investicioni kredit se preporučuje klijentima kojima su neophodna sredstva za finasiranje nabavke opreme, mašina, postrojenja, zatim izgradnju ili kupovinu poslovnog prostora.

za svakodnevne troškove

Okvirni krediti

Okvirni krediti

Okvirna linija Vam može pomoći da što lakše upravljate svojim svakodnevnim troškovima, dok istovremeno pomaže rastu Vašeg poslovanja. Ovaj model kreditiranja posebno pogoduje preduzećima kojima su istovremeno potrebni i krediti i garancije i akreditivi.

iz EU programa

Inovativni kredit

Inovativni kredit

Želite da unapredite poslovanje kroz uvođenje novog proizvoda ili procesa, nabavku novog poslovnog prostora ili opreme? Stvarno možemo da Vam pomognemo da realizujete svoje poslovne planove!

Program kreditiranja se sprovodi uz garanciju Evropskog investicionog fonda (EIF) za mala i srednja preduzeća i podršku Evropske unije u okviru finansijskih instrumenata “Horizont 2020”.

COSME&COSME DIGITALISATION program kreditiranja

COSME&COSME DIGITALISATION program kreditiranja

Raiffeisen banka a.d. Beograd je sa Evropskim investicionim fondom (EIF) potpisala Ugovor za garantnu šemu pod nazivom “COSME & COSME DIGITALISATION” na osnovu kojeg će odobravati kredite mikro i malim preduzećima i preduzetnicima za finansiranje rasta i razvoja njihovog poslovanja, kao i unapređenje digitalnih kapaciteta.

uz 100% depozita

Krediti na bazi 100% depozita

Krediti na bazi 100% depozita

Kod ovog modela kredita obezbeđenog depozitom, polaže se depozit u istoj valuti u kojoj se odobrava kredit i oročava se na period otplate kredita. Na namenski oročene depozite koji služe kao instrument obezbeđenja kredita, banka ne obračunava i ne plaća kamatu.


Za više informacija kontaktirajte nas na servismaleprivrede@raiffeisenbank.rs