Devizni iRačun - Prvi besplatni i potpuno online devizni tekući račun

Za nekoliko minuta otvorite Devizni iRačun - viševalutni devizni tekući račun

0 Uz Devizni iRačun, za 0 dinara dobijate brojne benefite
 • Jedan račun - 14 različitih valuta!
  Viševalutni Devizni iRačun omogućava Vam da raspolažete svojim novcem u 14 različitih valuta: EUR, USD, CHF, GBP, AUD, RUB, SEK, CAD, DKK, JPY, NOK, CNY, HUF, PLN.
 • Prijem novca iz inostranstva
  Bez odlaska u filijalu potvrdite prilive na svom Deviznom iRačunu putem Raiffeisen OnLine aplikacije. Uskoro dostupno i putem mobilnog bankarstva!
 • Mobilna aplikacija nove generacije
  U Moja mBanka aplikaciji imaćete notifikacije o prilivima i promenama po deviznom računu u realnom vremenu! Ukoliko pored Deviznog iRačuna imate i dinarski račun možete vršiti plaćanja ka inostranstvu, kao i razmenu valuta po povoljnom kursu.
 • Uplate i isplate sredstava
  Za uplate i isplate sa Deviznog iRačuna na raspolaganju je mreža filijala. Ukoliko imate i Raiffeisen debitnu karticu, uplatu i isplatu u EUR valuti možete uraditi na višenamenskim bankomatima. Zahtev za besplatnu Dina debitnu karticu možete podneti u najbližoj ekspozituri!
 • 24/7 podrška
  Naša podrška je dostupna u svakom trenutku na aplikaciji, četu, veb sajtu ili putem Kontakt centra. REA, naša elektronska asistentkinja, čeka Vas na Viber-u i Facebook-u.

Šta je potrebno da znate pre apliciranja?

 • Uz Devizni iRačun ne izdaju se debitne kartice

  Debitne kartice uz Devizni iRačun neophodne su za korišćenje višenamenskih uređaja – uplate i isplate evra, kao i za plaćanja na prodajnim mestima u inostranstvu.

  Ukoliko već imate debitne kartice Raiffeisen banke, možete podneti zahtev u najbližoj filijali kako biste povezali postojeće kartice za potrošnju po Deviznom iRačunu.

  Ukoliko ste novi korisnik i nemate debitne kartice Raiffeisen banke, zahtev za izdavanje možete podneti u najbližoj filijali. Možete koristiti i besplatnu Dina debitnu karticu uz Devizni iRačun.

   

 • Uz Devizni iRačun se ne otvara i dinarski račun

  Dinarski račun uz Devizni iRačun neophodan je kod plaćanja ka inostranstvu, kao i za razmenu valuta u Moja mBanka aplikaciji.

  Ukoliko nemate dinarski račun, otvorite potpuno online i besplatan iRačun.

 • Kome je dostupno otvaranje Deviznog iRačuna?

  Za Devizni iRačun možete da aplicirate ako ste punoletni građanin Republike Srbije (rezident) pod uslovom da nemate već otvoren devizni tekući račun u Raiffeisen banci.

  Ukoliko imate iRačun – online dinarski tekući račun, takođe možete otvoriti Devizni iRačun.

   

 • Preduslovi za uspešnu video-identifikaciju

  Za video-identifikaciju potrebna Vam je:

  • Važeća lična karta ili pasoš izdati u Republici Srbiji. Ukoliko želite da se identifikujete ličnom kartom, potrebno je da pripremite i službenu ispravu koja sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime.
  • Broj telefona u domaćoj mreži. Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i elektronskog potpisa za koji nije potreban kvalifikovani sertifikat.
  • Uređaj s kamerom. Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku apliciranje možete da nastavite na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.
 • Dodatne informacije o Deviznom iRačunu

  U Opštim uslovima poslovanja date su sve karakteristike vezane za devizni iRačun i koje su mogućnosti korišćenja debitnih kartica uz ovaj proizvod.

  Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Brošuru o osiguranju depozita možete preuzeti ovde.

  Devizni iRačun je beskamatni račun, odnosno Banka na iznos sredstava na računu ne vrši obračun i pripis kamate.