iRačun – Prvi pravi i besplatni onlajn tekući račun

Za nekoliko minuta otvorite iRačun - dinarski tekući račun uz koji dobijate Visa i Dina debitne kartice.

0 Uz iRačun, za 0 dinara dobijate brojne benefite
 • Mobilna aplikacija sledeće generacije
  Obaveštenja o svim promenama po računu u realnom vremenu, prijava i potvrda plaćanja skeniranjem lica i otiskom prsta, plaćanje računa i slanje novca putem QR koda - samo su deo inovativnih usluga koje Vam nudimo!
 • Visa debitna kartica koju možete koristiti u zemlji i inostranstvu
  Za plaćanja u zemlji dobijate i Dina debitnu karticu. Izdavanje debitnih kartica je bez naknade, a korišćenje bez plaćanja periodične članarine. Kartice stižu na kućnu adresu.
 • Plaćanje na prodajnim mestima putem mobilnog telefona
  Plaćajte na prodajnim mestima pomoću QR koda ili pomoću Apple Pay i RaiPay aplikacije.
 • 24/7 podrška
  Naša podrška je dostupna u svakom trenutku na aplikaciji, četu, veb sajtu ili putem Kontakt centra. REA, naša elektronska asistentkinja, čeka Vas na Viber-u i Facebook-u.
 • Višenamenski bankomati
  Za uplatu i isplatu dinara i evra, podizanja novca iz Moja mBanka aplikacije, prenos sredstava između računa i još mnogo toga.

Šta je potrebno da znate pre apliciranja

 • Dodatne informacije

  Za iRačun možete da aplicirate ako ste punoletni građanin Republike Srbije (rezident) pod uslovom da nemate vec otvoren dinarski tekući račun u Raiffeisen banci ili ste ga imali ranije ali je ugašen pre više od 6 meseci. Takođe, možete da aplicirate ako imate u korišćenju neki drugi proizvod banke.

   

  U Opštim uslovima poslovanja za pružanje platnih usluga fizičkim licima i Opštim uslovima poslovanja za izdavanje debitnih kartica fizičkim licima date su sve karakteristike vezane za iRačun i debitne kartice koje se izdaju uz račun sa kojima klijent može da se upozna pre apliciranja za ovaj proizvod.

   

  Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Brošuru o osiguranju depozita možete preuzeti ovde.

 • Važeća lična karta ili pasoš za potrebe indetifikacije

  Ukoliko želite da se identifikujete ličnom kartom, potrebno je da pripremite i službenu ispravu koja sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime.

 • Broj telefona u domaćoj mreži

  Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i elektronskog potpisa za koji nije potreban kvalifikovani sertifikat.

 • Uređaj s kamerom

  Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku apliciranje možete da nastavite na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.