Savremeni koncept bankarstva

Dobro došli u novi koncept bankarstva. Naš inovativni koncept pružiće Vam superiorno korisničko iskustvo u poslovnicama širom Srbije.

Zaboravite na čekanje u redovima

Od sada ćete, u našim filijalama sva plaćanja i ostale transakcije obavljati na višenamenskim uređajima, a naše iskusne kolege pružaće Vam savete i podršku sve dok se ne upoznate sa ovim modernim bankomatima i svim mogućnostima koje oni nude. Uverićete se da sve transakcije možete da obavite bezbedno i komforno, za samo nekoliko minuta!

Stručni saveti naših bankara

Možda Vam je potreban i stručni savet bankara jer želite keš ili stambeni kredit? Planirate da počnete da koristite servise digitalnog bankarstva ali Vam treba pomoć? Možda ste razmišljali i o ulaganju u privatnu penziju ili o investiranju u fondove, ali niste sigurni kako da to uradite? Ukoliko imate ova ili slična pitanja u vezi sa svojim finansijama, naša filijala je pravo mesto za Vas!

Štedi vreme privrednicima i preduzetnicima

Mi razumemo da privrednici i preduzetnici treba svoje vreme da ulože u razvoj biznisa, a ne da ga troše u redovima u banci. Zato u našim filijalama ne morate čekati red ispred blagajne, već Vam je na raspolaganju bankomat specijalizovan za uplatu pazara. A ukoliko Vam je potreban savet bankara u vezi sa investicijama, kreditima za unapređenje poslovanja i ostalim proizvodima koji su namenjeni pravnim licima – u našim filijalama na raspolaganju su Vam stručni savetnici za privredu. Možete da računate na njihovu punu podršku i ekspertizu.