Jednostavno i brzo – za 15 minuta do onlajn ponude.
Stvarno može

Znamo da radije vreme ulažete u svoj biznis, umesto u dugotrajne procedure u banci. Ukoliko Vam nedostaje sredstava za tekuće poslovanje ili unapređenje biznisa, zahtev možete podneti onlajn i ponudu dobiti za manje od 15 minuta. Pogledajte kako:Vi ste:

Do ponude bez troškova i dokumentacije

Do ponude bez troškova i dokumentacije

Podnošenje onlajn zahteva je besplatno. Na obradu zahteva se ne naplaćuje provizija, a nema ni troška povlačenja izveštaja Kreditnog biroa.

Dokumentacija nije potrebna za dobijanje ponude. Dovoljno je da znate svoj matični broj i odgovorite na nekoliko pitanja.

Proces počnite sada, a nastavite u bilo kom trenutku

Proces počnite sada, a nastavite u bilo kom trenutku

Proces podnošenja zahteva možete pokrenuti i nastaviti u bilo kom trenutku, započeti na mobilnom telefonu, a nastaviti na računaru.

Ako na neko od ponuđenih pitanja nemate odgovor ili niste sigurni, na jedan klik možete sačuvati sve što ste uradili do tog trenutka.

Na mejl ćemo Vam poslati link, a klikom na njega se vraćate u proces tačno tamo gde ste stali.

Tekući račun i digitalni kanali uz kredit

Tekući račun i digitalni kanali uz kredit

Ukoliko nemate tekući račun u Raiffeisen banci otvarate ga tokom kreditnog procesa bez dodatnih zahteva i pitanja. Održavanje računa na koji će biti isplaćen kredit je besplatno u prvih 12 meseci.

Nakon isplate, možete sami aktivirati digitalne kanale i odmah raspolagati novcem. Mesečno održavanje digitalnih kanala je besplatno tokom trajanja ugovora o tekućem računu.

Digitalne usluge i bez kredita

Korisnik naših digitalnih usluga možete postati i bez kredita, takođe bez odlaska u banku, uz Biznis iRačun. Budite u toku sa najvažnijim informacijama o finansijama i poslovanju i zaboravite na čekanje u redovima za transakcije i preuzimanje potvrda.

Potpuno onlajn i za svega 30 minuta otvorite račun i sami aktivirajte digitalne usluge i odmah počnite da koristite mogućnosti dinarskog i međunarodnog plaćanja, i preuzimanja potvrda, izvoda, instrukcija za Loro prilive i SWIFT potvrda.
Pregled plaćanja i informacije o kreditima su uvek dostupni, a troškovi onlajn plaćanja su znatno niži nego u filijali.
Ako račun otvorite onlajn, njegovo održavanje je besplatno prvih 12 meseci, a tokom trajanja ugovora besplatni su i mobilno i elektronsko bankarstvo.

Biznis Onlajn Račun