Račun spreman za korišćenje za 30 minuta

Otvorite Biznis iRačun potpuno online, ostvarite brojne pogodnosti i unapredite poslovanje.

Kako aplicirati?

Ko može da aplicira?

Ovaj proces dostupan je preduzetnicima i društvima sa ograničenom odgovornošću sa jednim vlasnikom gde je vlasnik i zastupnik.

Tekući račun uz besplatne digitalne usluge

Ukoliko već niste korisnik Moja mBanka biznis i Moja eBanka biznis, održavanje aplikacija je besplatno u toku trajanja ugovora o tekućem računu.

Šta morate da znate

 • Ko može da aplicira?

  Online proces za otvaranje tekućeg računa za pravna lica dostupan je preduzetnicima i društvima sa ograničenom odgovornošću sa jednim vlasnikom registrovanim u agenciji za privredne registre koji nemaju dinarski tekući račun u Raiffeisen banci. U ovom procesu mogu da apliciraju fizička lica državljani Republike Srbije koja su registrovana i kao vlasnici i kao zastupnici u jednom pravnom licu.

 • Važeća lična karta ili pasoš za potrebe indetifikacije

  Potrebno je da fizički kod sebe imate jedan od ova dva dokumenta za potrebe identifikacije. Ukoliko na ličnoj karti nemate trenutnu adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime.

 • Broj telefona u domaćoj mreži

  Uređaj sa navedenim brojem telefona treba da imate kod sebe jer ćemo Vam tokom procesa slati kodove koje je potrebno da unesete da biste završili aplikaciju.

 • Uređaj sa kamerom

  Računar ili telefon koji koristite u procesu mora imati kameru sa zvukom za kratak video razgovor sa zaposlenim banke prilikom identifikacije.