Dinarski platni račun sa osnovnim uslugama

Mesečna naknada za vođenje računa 150 dinara

I to nije sve...

DinaCard debitna platna kartica

DinaCard debitna kartica je nacionalna platna kartica uz koju možete plaćati robu i usluge na prodajnim mestima samo na teritoriji Srbije, plaćati preko interneta na veb sajtovima u zemlji i podizati novac na bankomatima. Sredstva su Vam dostupna 24 sata, 7 dana u nedelji. Nemate troškove izdavanja kartice i plaćanja godišnje članarine.

Besplatno digitalno bankarstvo

Digitalni servisi Vam omogućavaju pristup Raiffeisen banci sa računara ili telefona kao i obaveštenja o svim promenama po računu u realnom vremenu. Pratite stanje po svojim računima, vršite dinarska plaćanja bez dolaska u banku i čekanja u redovima, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. I najbolje od svega - korišćenje digitalnih servisa je potpuno besplatno.

REA

Naša podrška je dostupna u svakom trenutku na aplikaciji, četu, veb sajtu ili putem Kontakt centra. REA, naša elektronska asistentkinja, čeka Vas na Viber-u i Facebook-u.

Višenamenski bankomati

Podizanje i uplatu dinara možete da obavljate na brojnim višenamenskim bankomatima uz DinaCard platnu karticu ili uslugom Mobilni Keš iz Moja mBanka aplikacije.

Dodatne usluge

Od dodatnih usluga možete ugovoriti devizni platni račun, dozvoljeno prekoračenje računa, kreditnu karticu ili uzeti čekove građana.

Ugovaranje računa se vrši brzo i jednostavno, samo jednom posetom najbližoj filijali banke.

Pronađite najbližu filijalu i posetite nas!