12 Jul 2018

Renomirani finansijski magazin „Euromoney“ dodelio Raiffeisen banci priznanje za „Najbolju banku u Srbiji“

Na svečanoj ceremoniji “Euromoney Awards for Excellence 2018”, održanoj sinoć u Londonu, Raiffeisen banka je nagrađena priznanjem za “Najbolju banku u Srbiji”.

Raiffeisen Bank International je osvojio prestižno priznanje za “Najbolju transformaciju banke na svetu“, a za isto dostignuće nagrađen je i u regionu srednje i istočne Evrope. Pored banke u Srbiji, još šest članica Raiffeisen grupacije nagrađeno je titulama najboljih banaka.

“Ponosni smo što smo deo grupe odabranih banaka koje su dobile ove prestižne nagrade, zajedno sa našom centralom u Beču. Naša banka ima kapital od skoro pola milijarde evra i bazu od preko 750 hiljada klijenata. Konstantno unapređujemo uslugu, uvodeći inovacije i najsavremenija tehnološka dostignuća u svakodnevno poslovanje. U 2017. godini smo zabeležili jedan od najboljih poslovnih rezultata od početka poslovanja u Srbiji, što je prepoznato od strane ovog prestižnog finansijskog magazina“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo kako osnovne pokazatelje poslovnog uspeha, tako i kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

Inače, ovo je druga nagrada koju je Raiffeisen banka osvojila od početka ove godine, nakon priznanja magazina „EMEA Finance“ takođe za najbolju banku u Srbiji.

* * *

Raiffeisen banka a.d. Beograd je članica Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Marketing & PR odeljenje Raiffeisen banke na telefon 011/2207-306.